пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Канікули


Картинки по запросу канікули
ШАНОВНІ  БАТЬКИ!
Адміністрація  школи і класний керівник нагадують Вам , що під час осінніх канікул ( з 27 жовтня  по 04 листопада 2018 року ) Ви несете повну відповідальність за поведінку, життя  і  здоров’я дитини (Кодекс України про адміністративні правопорушення ст.184).
Класний керівник провів з учнями інструктажі з техніки безпеки під час канікул ( з правил дорожнього руху, пожежної безпеки ( в тому числі з піротехнічними засобами),  шкідливих звичок, попередження травматизму, запобігання вживання отруйних речовин, запобігання злочинності, користування електроприладами , газом, використання інших небезпечних предметів , поведінка біля водоймищ, на дорозі, поведінка з тваринами( особливо хворими ), проїзд у міському транспорті та вихід з нього, поведінка у громадських місцях, розмови з незнайомими людьми ).
Рекомендуємо Вам постійно контролювати місцезнаходження та поведінку своєї дитини під час канікул, проведення нею вільного часу, не допускати бродяжництва, контролювати перебування на вулиці після 18.00 години, вживання алкоголю, наркотичних та токсичних речовин, паління, користування електричними та газовими приладами, використання петард та інших засобів з відкритим вогнем, виконання правил громадського порядку.
Бажаємо гарного відпочинку на канікулах!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Без уваги не залишилися і найменші учасники освітнього процесу - першокласники. Для них День Здоров*я проходив активно та спортивно, адже ...