понеділок, 26 лютого 2018 р.

Призупинено освітній процес.

Картинки по запросу важлива інформація
У зв’язку із високим рівнем захворюваності на ГРВІ дітей шкільного віку, з метою запобігання та недопущення виникненню епідемії грипу й гострих респіраторних захворювань, на підставі протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 26.02.2018 №1), з 27 лютого по 03 березня (включно) 2018 року в закладах загальної середньої освіти призупинено освітній процес.

На період призупинення освітнього процесу відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів. З метою надолуження навчального матеріалу розробити заходи щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідситуації.

До школи 05 березня !
Адміністрація  школи і класний керівник нагадують Вам, що під час карантину  Ви несете повну відповідальність за поведінку, життя  і  здоров’я дитини ( Кодекс України про адміністративні правопорушення ст.184).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Без уваги не залишилися і найменші учасники освітнього процесу - першокласники. Для них День Здоров*я проходив активно та спортивно, адже ...