четвер, 14 вересня 2017 р.

День Здоров’я

День Здоровя


14 вересня 2017 року молодші школярі Херсонської гімназії 3 святкували День Здоровя.
Наймолодші та не менш запальні учні 1-х класів взяли участь у ритмічній зарядці на свіжому повітрі, яку цікаво та весело провела вчитель 1-Г класу Бондаренко Юлія Вікторівна.
Учні 2-х класів були залучені до активної та веселої естафети під керівництвом вчителя фізичної культури Козіної Олени Миколаївни. Діти змагалися у вправності та швидкості, а ще працювати в команді.
Атмосфера веселого настрою панувала і серед учні 3-х класів, які брали участь у спортивному квесті «Здоровим бути здорово!». Учні мандрували серед станцій «Влучний стрілок», «Загадкова», «Стрибунець», «Поприсідай та відіжмись» та виконували різноманітні завдання. Поруч з дітьми працювали Буленкова Марина Савеліївна, Бєлова Тетяна Валеріївна, Федосій Алла Вікторівна, Козіна Олена Миколаївна та Бондаренко Ірина Вікторівна.
Учні 2-Б класу відправилися подорожувати по мальовничим місцям Херсонщини. Школярі 3-Б класу подорожували до Краєзнавчого музею.
День завершився спільним пікніком зі смаколиками та колективними іграми на шкільному  подвірї.

Так тримати, непосиди-школярі! Будьте здоровими!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Без уваги не залишилися і найменші учасники освітнього процесу - першокласники. Для них День Здоров*я проходив активно та спортивно, адже ...